Onze aanpak

Bij onze aanpak staat één ding centraal: luisteren naar de klant. Wilt u graag face-to-face uw wensen bespreken? Dat kan! Wij komen graag tot bij u, om in het comfort van uw huis te bepalen welke schildertechniek of soort gordijnen u precies nodig heeft. Wij geven eenvoudig ondersteunend advies: wij dringen onze stijl niet op, maar gaan maar al te graag te werk met uw creatieve ideeën.

 

SP208143
SP208143

Vrijblijvend bezoek

Vanaf het eerste moment zorgen we ervoor dat u weet wat u van ons mag verwachten, want niets is zo storend als vage beloften en onduidelijke tarieven. Onze gebruikelijke werkwijze begint met een afgesproken tijdstip waarop we ter plaatse komen om een kijkje te nemen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van wat er precies moet worden aangepakt. Indien gewenst, kunnen we ook een professioneel kleur- en materiaaladvies verzorgen.

Met deze gegevens wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt. Om er zeker van te zijn dat alles helder is, komen we nog eens langs om de offerte toe te lichten en eventuele extra mogelijkheden te bespreken. Op die manier kunt u al uw vragen stellen en starten we het project zonder onduidelijkheden aan weerszijden.

Decoratie Deschrevel W81 7962
Decoratie Deschrevel W81 7962

De werken

In overleg met u plannen we de startdatum van de werkzaamheden. We streven ernaar om deze startdatum te respecteren, maar dit is uiteraard alleen mogelijk als we daadwerkelijk kunnen beginnen. Het is belangrijk dat de betreffende locatie ook daadwerkelijk klaar is om geschilderd te worden.

Normaal gesproken laten we geen onderbrekingen in het proces toe. Zodra we een project starten, zorgen we ervoor dat het volledig wordt afgerond. Op deze manier hoeft u niet eindeloos te wachten totdat de werkzaamheden zijn voltooid.

Deco Deschrevel 208094
Deco Deschrevel 208094

Een goede afronding

We besteden veel aandacht aan een goede afronding van onze werkzaamheden. Bij de oplevering van het project wordt de factuur persoonlijk bij u thuis afgeleverd. Dit biedt zowel voor ons als voor u een ideaal moment om te horen of alles naar wens is verlopen.

Bij Deco Deschrevel staan we altijd open voor een open en constructief gesprek. We waarderen uw vragen en opmerkingen, zowel tijdens als buiten de uitvoering van de werkzaamheden. U kunt altijd bij ons terecht om eventuele zorgen, feedback of suggesties te bespreken.

We komen graag langs voor een advies

Deco Deschrevel 208094