Realisaties

Decoratie Deschrevel Meubelen 8043

Meubilair

Kasten | Tafel

Meubelen op maat zijn niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische oplossing. Ze zijn aangepast aan uw levensstijl en specifieke behoeften.

Decoratie Deschrevel W81 7976

Schilderwerken woning

Schilderwerken

Durven met kleuren werken. Schilderwerken. Altijd vliesbehang, bij alle projecten.

Decoratie Deschrevel School Trap 7987

Schilderwerken

Trap

Deze trap kreeg een zachte look met zacht beige en witte kleuren. Het resultaat is een frisse, elegante gang die uitnodigt en het licht van buiten mooi opvangt.

DSC 2449

Gordijnen op maat

In deze woning mochten we alle gordijnen vernieuwen om een nieuwe look te geven zonder de grote schilderwerken.

Decoratie Deschrevel Hh 8249

Schilderwerken

Gordijnen | Schilderwerken

Het interieur van deze klant was reeds vol karakter. Om dit niet te verbergen maar te versterken, werd er gekozen voor tijdloze kleuren in een matte finish die alle decoratieve elementen van het interieur mooi laat uitkomen.

Decoratie Deschrevel W45 8173

Schilderwerken

Keuken | Schilderwerken | Trap

Bij deze realisatie werd er gebruik gemaakt van verschillende soorten schildertechnieken en -afwerkingen. Zo hebben wij bv. een muur een unieke minerale look gegeven.

Decoratie Deschrevel W11 7862

Schilderwerken

Schilderwerken

Project uitgevoerd met een licht, elegant kleurenpallet en speciale schildertechnieken. Het resultaat is geslaagd en verfijnd. Hier werd ook gewerkt met magneetpleisters. Deze worden achter het vliesbehang verwerkt zodat het zichtbaar geen effect heeft.

Decoratie Descrevel Dupont Bar 8336

Toonbank Dupont Sanitair

Schilderwerken

Voor de showroom van Dupont Sanitair in Ieper kregen wij de vraag de donkerbruine toonbank te vergezellen van strakke doch verfijnde muren. Het resultaat past perfect bij de stijl van Dupont.

Decoratie Deschrevel W55 8395 Verbeterd NR

Schilder- en gordijnwerken

Gordijnen | Schilderwerken

Wij mochten voor deze klant verschillende ruimtes in dit huis aanpakken. Zo gingen we in de badkamer aan de slag met Aqua Sensa, en kregen de slaapkamer en keuken een heropfrissing. Een divers project met geslaagde afwerking!

We komen graag langs voor een advies

Deco Deschrevel 208094